Nye tider hos Rosas Tapas

Kære kunder,

Butikken lukker delvist.

Der er mange der har fulgt med i butikken i mange år – faktisk har butikken fyldt 25 år i november sidste år, 2019.

Ja, 25 år er 25 år mere end alle havde forudset den gang vi (min eksmand og jeg) ville åbne, for ingen gav den en chance.

Alligevel har den eksisteret og ikke kun det, den har tiltrukket folk fra Fyn, Jylland og Sjælland. Jeg har virkelig nydt det.

Jeg åbnede min drømme butik, ligesom jeg forestillede mig. En butik der var mere end en butik, hvor man kunne tale og snakke om alt muligt, en hvor man bliver genkendt, når man kommer ind – ligesom jeg huskede det fra Spanien. Det lykkedes mig, og heldigt at I var med på det.

Alene derfor er jeg så taknemmelig, og oven i købet har vi solgt og lavet mad til så mange mennesker i løbet af disse år. Har skrevet bøger, undervist på Meyers Madhus, og meget mere, listen er lang og god.

Jeg vil absolut komme til at savne det. Men tiden er til at jeg laver noget andet også.

Jeg har solgt butikken, ejendommen. Det er et stort skridt, og jeg er stadig lidt lamslået, når jeg skriver det. Det kan ikke siges på mange andre måder. Men til alle der gerne vil fortsætte med at købe, vil jeg gerne bevare importen af olivenolie og andre gode varer, og håber at I stadig vil komme forbi og købe ved mit varelager. Der vil komme mere praktisk info her og på hjemmesiden. Så jeg stopper ikke helt.

Ligeså underligt som det så ud den gang, ligeså underligt er det for rigtig mange i dag, at jeg lukker og beskæftiger mig med yoga. Nogle gange er det godt at gøre noget, som i andres øjne virker lidt skørt.

Men maden giver jeg ikke helt slip på, det tror jeg ikke jeg kan. Og heller ikke nu, hvor der er så meget brug for gode varer, modsat så meget industrialisme – varer der er lavet i et hug, hurtigt, uden tid og kærlighed. Det kan smages, for der er ikke noget smag i dem.

Lad os allesammen bidrage til bedre råvarer og dermed en bedre verden for os.

Jeg er i butikken, torsdag og fredag, d.16 og 17, hvor der er åbent. Lørdag den 18 fra 10 til 12-13 holder en “reception” i butikken, hvor jeg vil lave tomatbrød og skænke et glas vin.

Vi ses

Leave a Comment