På restaurantbesøg i Budapest

http://www.barackesszilva.hu/indexEN.html

Slut med at komme galt af sted, når vi er på ferie i en stor by. Her i Budapest kan du gå på denne restaurant og føler dig i selveste himlen.

Vi har alle prøvet at være i en stor by og lede og lede efter et godt sted at spise. Man kan være heldig og man kan også være uheldig. Der er så meget at vælge imellem.

Jeg besøgte dette sted i sidste uge, da jeg var i Budapest.

Jeg fik det anbefalet af min søn, som har bosat sig dernede. Restaurant ligger  i centrum af Budapest. Her levede alt op til forventninger og mere til.

Hvad maden angår så er jeg selv kritisk. Her var maden ikke var godt og perfekt tilberedt, den overraskede også mig. Det var så godt.

Ikke kun maden men atmosfæren, indretning, meget søde og dygtige tjener og prikken over et, den havde også levende musik. Der blev spillet på en slags xylofon, og det lød som det bedste klaver. Så fint, så harmonisk, så delikat, som selve maden. Og prisen stadig meget lav.

Ude over det, så er Budapest en dejlig by, en blanding af antik og modern, på en charmerende måde. Ved floden om aftenen er der utrolig smukt, og meget romantisk. Der er masser af cafeer og terrasser, hvor også det lokale folk nyder en drink eller lidt mad. Der var altid god stemning. Og nu i april var der 25 grader, det betyder noget for os, der kommer fra det kolde nord.

Leave a Comment