Læsebrev i Jyllands Posten

Jeg skrev et læsebrev i Jyllands posten. Du kan læse om det her.

https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10565867/et-oekologisk-aeble-uden-smag-vores-madvarer-savner-identitet/

Jeg var meget glad da jeg så den kom med. Og jeg har lyst til at skrive meget mere om emnet. Der er så mere at skrive om.

Mange tænker det kun er et æble, men problemet er meget mere bredt og meget dybere.

Jeg kan huske, at det gik ud over de første varer, kyllinger. Det var en skandale da de første “fabrikeret” kyllinger kom på supermarkeder. Jeg kan tydelig huske det. Jeg var i gymnasiet og en dreng fortalte mig at nu kunne man købe sådan nogle kyllinger, man lavede på en fabrik. Det lå så mærkeligt. Jeg troede det var en vittighed. I dag anses de for at være normale, og de andre (dem er en gang var normale) er de unormale.

Leave a Comment