Take-away bestilles fra dag til dag, tirsdag til lørdag.         

På selve dagen skal der helst bestilles inden kl. 10. Bestil her.

  1. Hjemmelavet allioli (til 2 personer)
    Alliolien er lavet med gode øko violet hvidløg. Jeg laver alliolien på traditionel vis med hvidløg, brød dybbet i eddike, æg, salt og ekstra jomfru olivenolie.
    Kr. 40
  2. Hjemmemarinerede sorte oliven (nok til 2 personer)
    Olivenerne er af sorten Aragón. De er med sten. Olivenerne tørres og derefter marineres.
    Kr. 35,-
  3. Marineret ost i chili og lime (til 2 personer)
    Jeg bruger en god ost fra Spanien, Zamorano, som er en blanding af ko, ged og fåreost.
    Kr. 65,-
  4. Manchego ost med kvæde og basilikum (nok til 2 personer)
    Jeg bruger en god ost af fåremælk, en god økologisk kvæde, og krydrer alt med en god basilikum og ekstra jomfru olivenolie.
    Kr. 69,-
  5. Serrano skinke (til 2 personer)
    Det er en dejlig serranoskinke, fuld af smag, som straks vil føre dig til Spanien af bare en mundfuld. Grisene er vokset op i egen, hvor det slagtes. Skinken er tørret af rigtig bjergluft, det er blandt andet det, der giver skinke den rigtige smag.
    Kr. 60,-
  6. Chorizo og salsichón  (til to personer)
    Du får en god chorizo pølse fra enten León eller Asturias samt lækre salsichón. (Skiverne er tykke og skåret med kniv)
    Kr. 45,-
  7. Piquillo-peberfrugt i hvidløgssauce (til 3 personer)
    Piquillo-peberfrugt er en bestemt sort peberfrugt, de er søde og meget smagfulde. Jeg laver dem på panden med hvidløg, den gode olivenolie og lidt salt.
    Kr. 60,-
  8. Gazpacho (til 4 personer)
    En god hjemmelavet gazpacho er en "coktail" af vitaminer og kan også nydes i vinterperioden, hvor der er mørkt og der er brug for at spise en mad der minder os om sol og varme. Den er lavet af økologisk tomat, hvidløg og peberfrugt.
    Kr 120,- (30 kr pr person)