Hos Rosas Tapas sælger vi vin, cava og specialiteter af egen import fra Spanien. Vi har en stor faglighed og stolthed omkring vores mad og udvælger kun de bedste produkter til forretningen. Her er et lille, udsøgt udvalg af specialiteter og vine fra Spanien.

Priserne på varer er tilgængæld små.  Vores filosofi har altid været at gå uden om store navne og kendte mærker, og selv har viden nok til at finde hvad der er godt.  Det er en realitet at man betaler stort for et navn og sælges der stort produceres der også stort.

Vi har fx ingen Rioja vin og har aldrig haft det. Vi startede til gængæld butikken med at have Scala Dei, en vin fra Priorat. På daværende tidspunkt var Priorat nærmest ved at udryddes, men det tog ikke fra, at vinen var af verdensklasse. I dag er Priorat kendt og vi har ingen prioratvin. Vi har vinen Vivertell som "erstatning" og den er et fund. Hør om den i butikken.

En anden af vores stoltheder er vores cava Artium. En cava der får den tid den skal have, den har 3 til 4 år på flaske. Det er et mesterværk.

Ligeledes har vi ledt og ledt for at finde de gode varer, fx vores meget gode olivenolie. Den har været rost og købt af Claus Meyer i den tid, hvor han selv endnu ikke startede med at producere selv. Det var vi stolte af.

Her kan du læse om vores spanske, udsøgte vine/cava og de specialiteter, som Rosa importerer og nøje har udvalgt.

"Kærlighed er glæde. Giv glæde - et smil kan være nok"